dimarts, 10 de maig del 2011

La Societat de colombaires de Moixent col·labora amb nosaltres


Des de fa uns anys la societat de colombicultura de la localitat de Moixent, col·labora amb el centre en diferents activitats. Enguany ha participat en la solta de coloms per a la celebració del dia de la pau i en abril va participar en la solta de coloms a l'acte d'apertura de la XXIª Trobada d'Escoles en Valencià.

dissabte, 7 de maig del 2011

Mig any dels Moros i Cristians

Este cap de setmana, els dies 6 i 7 de maig, han tingut lloc les activitats commemoratives del mig any fester els moros i cristians
En aquest esdeveniment han participat les comparses de moros i Cristians de Moixent, i bandes de les societats musicals de Moixent, La Font de la Figuera i Fontanars.













Posted by Picasa

dilluns, 2 de maig del 2011

Inici del procés de matrícula d'alumnes de nova incorporació

El proper día 4 de maig hi ha una reunió a les 19 hores, a l'aula d'audiovisuals al CEIP Padre Moreno, per tal d'explicar tot el procés d'admissió dels alumnes de nova incorporació.
S'explicarà amb detall tot el que hi ha que fer per matricular els xiquets i xiquetes per al curs que vé.
Segons les dades que disposem, s'espera una matrícula d'uns 44 alumnes, dels quals vin-i-quatre actualment acudeixen amb regularetat a la ludoteca.
Al vídeo que es pot veure a continuació, explica la notícia de l'apertura del procediment d'admissió i matriculació amb indicació del calendari.



Enllaç interessant. Fes clic, aniràs a la pàgina web de la Conselleria d'educació de València, amb tota la normativa i procediments, calendari, etc...